obitelj slavi rodendan na livadi

portfolio

FAMILY

A man travels the world over in search of what he needs, and returns home to find it.

Obiteljsko fotografiranje je prilika da proslavite svoju obitelj i sjetite se koliko vam znače ljubav, toplina i sigurnost koju vam pruža. Nekad se radi o nekom velikom događaju poput rođendana ili krštenja, a ponekad je to i sasvim običan dan koji ste jednostavno odlučili posvetiti svojoj obitelji. Sreća se često krije u malim stvarima. U načinu kako se te male ručice grčevito drže za vas, u veselom hihotanju jer ih škaklja vaša kosa ili brada, u zamišljenom zagrljaju dok ih tješite.

Obiteljski session je prilika da malo usporite, osvrnete se oko sebe i shvatite koliko ste sretni! Ne škodi ni činjenica da na kraju završite s fotkama koje će vam cijeli život mamiti osmijeh na lice!

kind words

Nela je spoj nespojivih osobina - opušteni perfekcionist, zabavna profesionalka, ozbiljni lakmus za coolness!️ Svaki put se na fotkanju super zabavimo, ona ulovi nezaboravne trenutke, a mi im se poslije divimo na zidu i u obiteljskom albumu! Svima bih preporučila takvo fotkanje!

Lana / Family sessions

ČESTA PITANJA

Kada je najbolje organizirati obiteljski session?

To u potpunosti ovisi o vašoj viziji za session. Ako želite da se fotkamo vani, u prirodi, ciljamo na razdoblje od svibnja do listopada. Zimski sessioni na snijegu također su opcija! Adventsko razdoblje idealno je za kućno-božićni session na kojem ćemo kititi bor, pisati pisma Djedu Mrazu, piti toplu čokoladu i ukrašavati medenjake. Za one koji prepoznaju čaroliju u svakodnevnim trenucima, svaki dan je dobar dan.

Koliko traje obiteljski session?

Obiteljsko fotografiranje u prosjeku traje 1-2 sata, ovisno o planiranim aktivnostima i lokaciji. Formalno poziranje svedeno je na minimum tako da uz par zabavnih aktivnosti vrijeme za čas proleti!

Možemo li organizirati obiteljsko fotografiranje u studiju?

Naravno. Fotografiranje u studiju uključuje set, foto rasvjetu i malo više poziranja te rezultira formalnijim, klasičnijim obiteljskim portretima. Za sve koji žele takve fotke, studio je odličan izbor.

Kakve pakete nudite i koje su cijene?

Osnovne informacije o paketima i cijenama nalaze se ovdje.

Za sve detalje, molim Vas da mi pošaljete upit putem kontakt formulara.

BLOG

Kako se pripremiti za newborn fotografiranje kod kuće?

Kada se odlučiti za newborn session u studiju?

Taking care of your body doesn’t need to cost you a fortune.

Savjeti za newborn fotografiranje

Taking care of your body doesn’t need to cost you a fortune.

Families are like fudge — mostly sweet, with a few nuts.

Ako je i Vaša obitelj takva - što čekate!? Javite se i zajednički ćemo dokumentirati sve što je slatko i ludo - zabavno! Neka ostane zapisano za povijest.

KONTAKT

ponuda

portfolio