portfolio

NEWBORN

& BABY

Newborn session je fotografiranje novorođene bebe s obitelji, obično 2-3 tjedna nakon rođenja.

Baby session odnosi se na fotografiranje beba starijih od 4 mjeseca.

Fotografije u ovoj galeriji približit će Vam način na koji želim ispričati vašu priču. Priču o rođenju nove ljubavi i početku velike životne avanture. Ako želite iskrene, opuštene portrete pune emocija te fotografije spontanih i zabavnih trenutaka i sitnih detalja koje nikada ne želite zaboraviti - na pravom ste mjestu!

U nastavku pročitajte odgovore na česta pitanja ili me kontaktirajte za ostale detalje.

kind words

Ganuće... to osjećam svaki put kad pogledam Neline fotografije svoje obitelji. Na njima ona uhvati ono najbolje i ono autentično od svakog od nas; bez obzira koliko partner kratko sudjeluje, djeca skaču, a mama umorna! Taj spektar osjećaja - od nježnosti i radosti do snage, zaigranosti i životnosti, zagrije me svaki put kad ponovo pogledam fotografiju i vrati u taj trenutak života i sreće. Jednostavno - to je to! K tome je i “proces” fotkanja opušten i zabavan zahvaljujući Nelinoj osobnosti. Preporučam i vraćam se po još!

Maja Laura / Newborn session

ČESTA PITANJA

Kad se fotkamo?

U idealnim uvjetima, newborn fotografiranje planiramo u prva 2-3 tjedna nakon rođenja bebe. Razlog je jednostavan - ti prvi dani su jednostavno magični! Zbrčkani, kaotični, no prepuni čuda, ljubavi i nježnosti. Ako iz bilo kojeg razloga propustite taj prvi period - nema problema! Jednako lijepe fotke možemo napraviti i u mjesecima koji slijede na baby sessionu.

Gdje se fotkamo?

Većina mojih klijenata za svoj newborn session odabire svoj dom. Ne treba se nigdje spremati, juriti ni žuriti, ne treba ometati bebin ritam, sve je nadohvat ruke... doma je jednostavno najudobnije. Kaos i nered koji neminovno dolazi uz malu bebu lako ću minimizirati, no ponekad su takvi savršeno nesavršeni detalji upravo ono što cijeloj priči daje osobni pečat, a uspomenama dodatnu dozu nostalgije. Za one koji preferiraju istinski minimalizam moguće je organizirati studijski newborn session.

Baby session isto je moguće organizirati doma i u studiju.

Koja je procedura?

Termin za newborn session najbolje je rezervirati čim ste odlučili da to želite, idealno barem mjesec dana prije bebinog dolaska kako bismo na vrijeme odradili sve formalnosti i počeli s planiranjem. Točan datum fotkanja dogovaramo nakon poroda.

Prosječan newborn session traje oko 2 sata uz poštivanje bebinog ritma; baby session 60-90 minuta.

U roku od najviše 30 dana od datuma fotografiranja stiže slideshow i online galerija i tada birate svoj paket digitalnih i/ili tiskanih fotografija.

Kakve pakete nudite i koje su cijene?

Osnovne informacije o paketima i cijenama nalaze se ovdje.

Za sve detalje, molim Vas da mi pošaljete upit putem kontakt formulara.

BLOG

Kako se pripremiti za newborn fotografiranje kod kuće?

Kada se odlučiti za newborn session u studiju?

Taking care of your body doesn’t need to cost you a fortune.

Savjeti za newborn fotografiranje

Taking care of your body doesn’t need to cost you a fortune.

Koja je Vaša priča?

Postoje ti neki trenuci u životu koji su nam predragocjeni, jedinstveni i neponovljivi i želimo ih se zauvijek sjećati... Ako Vam se sviđa moj pristup pričanju obiteljskih priča - javite se!

KONTAKT

ponuda

portfolio