fbpx
golden stars
Tko se skriva?

IZA OBJEKTIVA

Bok!

Hvala Vam što ste zavirili u moj mali kutak na webu!

Ja sam Nela, kreativna snaga koja pokreće exLumine. Profesionalna sam fotografkinja specijalizirana za fotografiranje trudnica, novorođenih beba, djece i obitelji na širem području Zagreba. Moj fotografski stil vrlo je jednostavan i prirodan čime želim naglasiti iznimnu ljepotu, savršenstvo i emociju sadašnjeg trenutka.

djeca i mama idu na ronjenje

Već se 10+ godina usavršavam u umjetnosti obiteljske fotografije. Imam beskrajno puno strpljenja za malce koji ne žele zaspati, arsenal kreativnih ideja za izmamiti vesele osmjehe užurbanih toddlera te par dobrih fora za opuštanje tate koji se nadao da mu je zadnje fotkanje bilo na vjenčanju…

I dalje puno učim. Ulažem puno (previše) vremena u razne edukativne seminare vrhunskih svjetskih fotografa, od pravilnog korištenja svijetla do poziranja i sigurnosti u radu s bebama i djecom.

Trudim se da svaki session bude ugodan, opušten i veseli doživljaj kako bismo na fotografijama sačuvali i istaknuli ono najvažnije: sreću, radost i ljubav.

Vjerujem da je roditeljstvo jedna od najvećih životnih avantura i da je djetinjstvo vrijeme koje nitko ne želi zaboraviti te mi je veliko zadovoljstvo i iznimna čast kad mi netko pokloni povjerenje i dopusti da sudjelujem u stvaranju takvih uspomena!

golden stars
Zašto

exLumine?

Kad imaš sreće kao ja, onda te roditelji upišu u klasičnu osnovnu školu gdje učiš latinski i starogrčki od malih nogu. No kad ti 20ak godina kasnije zatreba fancy ime za fotografski studio… sretan si da nisi bezveze učio!

Na latinskom ex lumine znači “iz svjetlosti”. Metaforički i doslovno, za mene je to mjesto odakle dolaze djeca, ali i dobre fotke. Označava čistoću i ljepotu novog života, a meni omogućava da taj trenutak zauvijek zamrznem u vremenu.

Eto, sad znate! Meni je značenje prekrasno, trudim ga se opravdati fotografijama…

Ivana B.

Ne znamo što nam se više svidjelo, draga, opuštena, simpatična i vrlo profesionalna Nela ili njezine divne fotografije. Prezadovoljni smo i svakako ju preporučamo svima!

Lana M.

Nela je spoj nespojivih osobina - opušteni perfekcionist, zabavna profesionalka, ozbiljni lakmus za coolness™.
Rezultat su neopisivo predivne fotografije, trenuci koje su skoro prošli neopaženo, a sad prelaze sve granice i bit će s nama zauvijek.

Ana U.

Znači kad nesto radiš s ljubavlju to se vidi... Za svaku preporuku! Fotkanje s nama stvarno nije bio lagan posao. Svi koji znaju nase dečke, znaju o čemu pričam 😄 Nela je toliko topla i smirena da ih je bez previše truda posložila i narihtala. Ovo je samo jedna od hrpe divnih fotkica... ❤

5
/
6